Al contingut principal

Autobús

  • Interior d'autobús de transport urbà
  • Parada de bus i estació de FGC Volpalleres
  • Parada de bus
  • Autobusos de SantCugat

Autobusos urbans de Sant Cugat

El Transport públic de Sant Cugat disposa de 10 línies d'autobús en què s'hi pot viatjar amb la següent gamma de títols de tranport:

  • Títols propis: bitllet senzill, T-10, T-jove (estudiant), T-gran (jubilats), T-sènior (pensionistes)
  • Sistema tarifari integrat: T-10, T-12, T-50/30, T-Familiar, T-Mes, T-Trimestre, T-Jove. Més informació (operadors, zones, tarifes) al web de l'ATM.

Recàrrega ‘on line’ de títols de transport

Les persones usuàries dels autobusos urbans poden recarregar telemàticament els títols de transport mitjançant una targeta contactless que s’obté a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Posteriorment, es pot recarregar on line  amb paquets de 10, 20, 30 o 50 viatges. Cada recàrrega es bonifica amb un 10% més de viatges.

L’entrada en funcionament d’aquest servei no elimina l’adquisició de targetes T-10 i de bitllets directament a l’autobús. Aquests títols de transport només són vàlids a les 10 línies del transport urbà de Sant Cugat.

Horaris d’estiu 2017

Els autobusos urbans redueixen el seu servei de l’1 al 31 d’agost. L’horari de pas per parada coincideix amb els horaris de dissabte de la resta de l’any, llevat de la L7 i de les primeres expedicions del matí, que s’inicien abans. La L10 i la L11 no circulen.

Per a més informació descarregueu-vos Horaris d’estiu 2017 al servei de transport urbà, de l’1 al 31 d’agost.

Top