Al contingut principal

Detall notícia

  • Exterior del nou pavelló de La Guinardera
  • Marquesina a rambla del Celler

30 de agost 2017 Mobilitat

Un nou bus llançadora unirà a partir del 4 de setembre la rambla del Celler amb la ZEM La Guinardera

Funcionarà en horari de tarda de dilluns a divendres i amb els mateixos títols de transport que la resta d’autobusos urbans.


L’Ajuntament posarà en marxa, el dilluns 4 de setembre, una nova línia de bus llançadora que connectarà el centre de la ciutat amb la Zona Esportiva Municipal de La Guinardera. El servei sortirà de la rambla del Celler - Cèsar Martinell i anirà directe fins a l’avinguda de la Guinardera, sense fer parades entremig.

L’objectiu d’aquest nou bus és reforçar el servei de transport públic fins al nou pavelló esportiu de La Guinardera, que des d’aquesta temporada acollirà els entrenaments del Futbol Sala Sant Cugat, el Volei Sant Cugat i l’Escola de Patinatge Artístic.

La nova línia de bus llançadora funcionarà de dilluns a divendres en horari de tarda. La primera sortida serà a les 17.10 h des de la rambla del Celler i tindrà una freqüència de pas de 30 minuts fins a les 20.40 h, quan sortirà el darrer bus cap a la Guinardera.

Pel que fa al preu, funcionarà com les altres línies d’autobusos urbans de Sant Cugat i, per tant, seran vàlids els títols de transport habitual. Això inclou que els nens i nenes de 4 a 16 anys que siguin titulars d’un abonament de transport T16 no hauran de pagar el bitllet.

La nova línia de bus llançadora es posa en funcionament coincidint amb l’inici de temporada dels clubs esportius i la previsió de l’Ajuntament és anar ajustant els horaris i les freqüències de pas en funció de les necessitats i de l’ús que se’n faci.

Top