Al contingut principal

Detall notícia

  • Ambulàcia SEM
  • CAP Sant Cugat, al carrer de la Mina

07 de juliol 2017 Salut

Compromís del CatSalut per estudiar l’ampliació de les urgències pediàtriques a Sant Cugat

L’equip de govern aconsegueix també que el dispensari de les Planes obri una tarda a la setmana durant el mes d’agost


El govern municipal ha presentat una nova proposta al Departament de Salut de la Generalitat per poder ampliar l’horari d’atenció de les urgències pediàtriques a la ciutat. En una reunió, la tinent d’alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer, ha reiterat al CatSalut la necessitat d’ampliar els horaris del servei de pediatria al CAP de Sant Cugat amb l’objectiu de disposar d’aquest servei els 365 dies de l’any, 24 hores.

Susanna Pellicer ha explicat que “el CatSalut s’ha compromès a estudiar la petició d’ampliar l’horari d’urgències pediàtriques malgrat que el Departament de Salut ens ha advertit que no hi ha urgències les 24 hores del dia en cap centre d’atenció primària de Catalunya”.

El dispensari de les Planes, obert per vacances

Per primera vegada, el dispensari de Les Planes obrirà durant l’estiu. Els dimecres del mes d’agost per la tarda, de 15 a 19 h, una infermera atendrà les visites amb cita prèvia, i les urgències. Feia anys que el govern municipal reclamava aquesta mesura, i finalment el Departament de Salut de la Generalitat i Mútua de Terrassa, que gestiona els centres sanitaris públics de la ciutat, han acabat materialitzant.

L’atenció sanitària durant l’agost

Pel que fa al dispensari de la Floresta manté els horaris de l’estiu passat, és a dir, obrirà tots els matins del mes d’agost des de les 9 hores i fins les 13:00 hores. Igual que a les Planes s’atendran les visites programades prèviament i les urgències.

Un any més el CAP de Sant Cugat centralitzarà tota l’activitat dels CAP de Valldoreix i el CAP de Can Mates, que romandran tancats des de l’1 d’agost fins al 31 del mateix mes.

Top