Al contingut principal

Detall notícia

  • Vista àeria de la plaça d'en Coll, al barri del Monestir-Sant Francesc
  • Plaça d'en Coll

06 de juliol 2017 Territori

Comencen les obres per a la millora paisatgística i d’accessibilitat de la plaça d’en Coll

La reforma, amb un cost de 45.000 euros, forma part del Pla Estratègic del barri del Monestir-Sant Francesc.


El dilluns dia 10 de juliol s’iniciaran unes obres per a la millora paisatgística i de l’accessibilitat de la plaça d’en Coll. S’instal·larà nova vegetació ornamental, nous escocells, noves escales, i s’obrirà un nou accés a l’àrea de jocs infantils. A més, es posarà un nou paviment i es renovarà el sauló del centre de la plaça.

L’objectiu d’aquestes obres, que tenen un cost total de 45.000 euros i es preveu tinguin una durada d'entre tres setmanes i un mes, és que la plaça d’en Coll continuï sent un lloc de trobada i d’esbarjo del barri del Monestir Sant Francesc, un espai més còmode i de més qualitat.

Aquestes obres de millora de la plaça d’en Coll formen part del Pla Estratègic del barri del Monestir-Sant Francesc. Un procés que encara la recta final després que el 2016 s’hagi fet el procés participatiu amb els veïns i veïnes i ara, a partir aquest 2017 i durant els propers anys, se’n desplegui la seva execució.

El Pla és una intervenció estratègica i integral que recull i amplia les demandes ciutadanes expressades en les diferents sessions participatives amb la voluntat de reforçar la cohesió social, potenciar la centralitat del barri i integrar el barri del Monestir Sant Francesc al centre urbà de la ciutat.

Top